logo-vechi-mic-ats

Inspirați de excelență și inovație

Oferim o gamă variată de cursuri de formare profesională în domeniul securității private și servicii de consultanță conexe.

Societatea furnizează servicii de formare profesională în domeniul securității din anul 2013.

Până în prezent au fost școlarizați peste 15000 de persoane în diverse ocupații, încercând să asigurăm posibilitatea calificării, specializării și perfecționării acestora.

Societatea a avut și are ca partener de bază în formarea profesională Grupul de firme BGS.

CURSURI POPULARE

2020-10-30T00:03:51+03:00

Manager de securitate

Managerul de securitate - COR 121306, sub conducerea managerului general și în colaborare cu alţi conducători , organizează activitatea compartimentului de specialitate, avizează recrutarea si formarea personalului din subordine, urmăreşte randamentul şi eficienţa activităților, reprezintă organizaţia în relaţiile cu terţi.

2020-10-30T00:03:13+03:00

Evaluator de risc la securitate fizică

Cursul de Evaluator de risc la securitate fizică - COR 242115 se adreseaza persoanelor fizice care activeaza in cadrul unor entitati juridice si persoanelor fizice autorizate, care au ca obiect de activitate evaluarea riscurilor care pot pune in pericol viata, integritatea corporala sau libertatea persoanelor sau pot aduce prejudicii bunurilor detinute de companii; analiza situatiei obiectivelor si propunerea de masuri concrete in vederea incadrarii riscurilor la care pot fi supuse acestea in limite permise.

Alătură-te celor 15000+ cursanți Bucură-te de o pregătire în domeniul securității

Pregătește-te pentru un nou loc de muncă. Înscrie-te la cursuri!

Vă rugăm să scrieți cursul la care doriți să vă inscrieți